kasing40 發表於 3-7-2009 10:08:10

新手玩騎士團閃雷悍將命中其低解和攻略

玩閃雷悍將一定要好多好多敏
-_-唔好以為打手同佢係一樣加點
閃雷悍將1敏=0.6命中
打手      1敏=0.8命中
-__-如果你敏=lv+5就死.....
打擂台起馬要36lv到先點到怪(仲要唔係野野中)
某人說:點算好呀命中咁低
解      :e家個個捉魚活動幫到你捉魚捉完夠分換鞋再換個卷
某人說:好哂時間喎
解      :-__-就係用番自動加點/買敏卷沖套服 可以離保到e點
咁我人又冇(fd帶擂台)錢又冇(冇錢買敏卷)lv又升唔到    點算呀=口=
-__-就係狂做pq有卷=有錢
都唔得既話就.............捉魚吧啦.......

個人加點:-_-完全用自動之後升到咁上下就全加番力(最後就係係加點之前去測試你想打ga怪)
2轉點法 :生命擴展 10
             狂暴衝擊 1
             精通指虎 20
             續能激發 2(因為加2有加11攻超好用)
             致命快打 20(其實升到10就夠用你可以升到10之後升續能激發耐d同加攻好又加命中)
             續能激發 20
             能量爆擊 20
             雷鳴      20
             狂暴衝擊11
以上打左ok耐-_- 不love物幹me
ps.回下啦

雜草 發表於 3-7-2009 12:13:39

hmmm 有個唔明既地方 (舉手)
點解閃雷悍將1敏 = 0.6命既-__-
請恕小弟無知冇玩過閃雷悍將,
可唔可以cap張能力圖出黎比我睇下

jim94 發表於 3-7-2009 12:27:23

hmmm 有個唔明既地方 (舉手)
點解閃雷悍將1敏 = 0.6命既-__-
請恕小弟無知冇玩過閃雷悍將,
可唔可以cap張能力圖出黎比我睇下
雜草 發表於 3-7-2009 12:13 http://nakuz.com/bbs/images/common/back.gif
冇得解~.~
打手都係1敏=0.6命中

雜草 發表於 3-7-2009 12:55:25

我隻打手基敏50
1轉命迴爆曬20, 精準爆曬20
50dex x0.8 + 4luk x0.5 + 40acc (冇精靈祝福)

40+2+40 = 82 -_-

張相仲要多左4命中 orz

如果敏x0.6咪仲少左 囧 ...

yauhowai 發表於 3-7-2009 13:44:59

請放棄
唔想插你,遲d比我個閃雷同你個個睇睇分別幾大
配點完全錯誤

我擂臺30lv已經可以命中機器人同木馬
2轉一係 儲能激發 11
   一係 致命快打 11
儲能激發係就會加攻擊力,命中
前提:你打怪命中唔到,你點儲氣發動儲能激發?
所以,點11夠曬,有40秒左右
加攻擊力方面,全世界食緊章魚,你用30秒-1分鐘既時間去集氣
結果加得50秒既攻擊力?

食左章魚之後用儲能激發,儲能激發係唔會蓋左章魚既效果

我個閃雷全力 ,117命中
不過有1lv唔小心點左敏   clown

[H]太白 發表於 3-7-2009 18:05:22

人地未必好似你咁有裝既=]

kyle 發表於 3-7-2009 22:45:35

命中果到咁似我係某論壇睇的一樣
擂台我普通裝30lv都打得中怪..係就係難中左d,,不過我打都有高過50%中
(lv+5)既敏
我37lv再去打,,當然有可能會有miss,,但我命中既機會分分鐘有85%以上
不過以上都係我既觀點,,可能你命中敵人既運氣比較低吧=0=

kasing40 發表於 4-7-2009 10:14:07

請放棄
配點完全錯誤

一係 致命快打 11
前提:你打怪命中唔到,你點儲氣 ...
yauhowai 發表於 3-7-2009 05:44 http://www1.nakuz.com/bbs/images/common/back.gif
-_-this is 新手騎士團閃雷
唔係你有錢人裝......
-__-你試下自己重新玩個sev點有你個d命中裝呀
好話唔好聽連升個套敏裝都冇

遊俠翔 發表於 4-7-2009 12:45:07

請放棄
配點完全錯誤

一係 致命快打 11
前提:你打怪命中唔到,你點儲氣 ...
yauhowai 發表於 3-7-2009 13:44 http://www1.nakuz.com/bbs/images/common/back.gif
全力又真係太過份
武都拿唔到
30lv 1xx命
神裝
我隻標50先好似12x命

yauhowai 發表於 4-7-2009 14:23:00

-_-this is 新手騎士團閃雷
唔係你有錢人裝......
-__-你試下自己重新玩個sev點有你個d命中裝呀
好話唔好聽連升個套敏裝都冇
kasing40 發表於 4-7-2009 10:14 AM http://www.nakuz.com/bbs/images/common/back.gif

nope,我淨用敏裝都有11x
問人借命中裝先有16x
我d敏裝唔係太神
全部+埋唔過10e
如果神個d,分分鐘過15e

只係指出你配點好有問題
新手配點都唔使新手到甘

全力又真係太過份
武都拿唔到
30lv 1xx命
神裝
我隻標50先好似12x命