樂古Nakuz

標題: [[ -♥; `!| I LOVE THEE.I LOVE TEA ◦. *]] [打印本頁]

作者: Janelle`:3    時間: 14-2-2009 11:55
標題: [[ -♥; `!| I LOVE THEE.I LOVE TEA ◦. *]]

情人節大快樂!``
尋晚同衰仔影左d相-3-;
今朝7點起身整..整到11點幾-_-v
其實對我黎講算幾快咖喇e3e.

情人節._____. ..播點歌好不好?
真係好岩feel 的`我同衰仔都好鍾意ga-3-v
自己有興趣go to see the mv-_-v 很正的喔!

Love Story - Taylor Swift
http://www.glogster.com/media/1/2/47/79/2477974.mp3

Lyrics:
We were both young when I first saw you.
I close my eyes and the flashback starts:
I'm standing there on a balcony in summer air.

See the lights, see the party, the ball gowns.
See you make your way through the crowd
and say hello;

Little did I know
That you were Romeo; you were throwing pebbles,
And my daddy said, "Stay away from Juliet."
And I was crying on the staircase,
begging you, 'Please, don't go.'

And I said,
"Romeo, take me somewhere we can be alone.
I'll be waiting; all there's left to do is run.
You'll be the prince and I'll be the princess
It's a love story - baby just say 'Yes.'

So I sneak out to the garden to see you.
We keep quiet 'cause we're dead if they knew.
So close your eyes; escape this town for a little while.
'Cause you were Romeo, I was a scarlet letter,
And my daddy said "Stay away from Juliet,"
But you were everything to me; I was begging you, 'Please, don't go,'

And I said,
"Romeo, take me somewhere we can be alone.
I'll be waiting; all there's left to do is run.
You'll be the prince and I'll be the princess
It's a love story - baby just say 'Yes.'

Romeo save me; they're tryin' to tell me how to feel.
This love is difficult, but it's real.
Don't be afraid; we'll make it out of this mess.

Oh.

I got tired of waiting,
Wondering if you were ever comin' around.
My faith in you was fading
When I met you on the outskirts of town.

And I said,
"Romeo save me - I've been feeling so alone.
I keep waiting for you but you never come.
Is this in my head? I don't know what to think-"

He knelt to the ground and pulled out a ring and said,
"Marry me, Juliet. you'll never have to be alone.
I love you and that's all I really know.
I talked to your dad, go pick out a white dress;

Oh, oh.

We were both young when I first saw you...

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

聽完歌`就到睇圖喇-[]-v
gogogo!

1) Click 入茶鼠屋 xd
要進入我們的世界`請輸入密碼a____axd

2) Valentine's Day - YEEN & KIT
simple到爆既圖-_- 改了點色`

3) Juliet & Romeo
最鍾意呢張-33-`襯晒首歌xdd

4) Love Story
靈機1觸`是但整的-_-v;但做ban也不錯喔

finally.`祝大家同自己h0ney情人節玩得開心d ;3

the end`=★;
作者: 。SuperSYin。    時間: 14-2-2009 12:03
第2張好simple 但係我鍾意 -v-

情人節快樂 ^_^
作者: Janelle`:3    時間: 14-2-2009 12:06
第2張好simple 但係我鍾意 -v-

情人節快樂 ^_^
。SuperSYin。 發表於 14-2-2009 12:03

o_o! oic..第2張係天島黎.係咪唔太似?

u2 -3-!
作者: 發癲雞尾    時間: 14-2-2009 12:51
幾張都好靚 @@...
祝你地情人節快樂 ^^"
作者: 白饅頭    時間: 14-2-2009 12:58
睇到都傷感
作者: Janelle`:3    時間: 14-2-2009 13:10
幾張都好靚 @@...
祝你地情人節快樂 ^^"
發癲雞尾 發表於 14-2-2009 12:51

多謝晒~3~!
不過衰仔去左比賽-.-仲未番啊..

睇到都傷感
白饅頭 發表於 14-2-2009 12:58

-[]-`其實唔1定要同情人過既..
同朋友1齊去玩下都好開心ga ._.
作者: `夜雨::*    時間: 14-2-2009 13:27
好靚牙d相>_<相公
情人節快樂:;
作者: Janelle`:3    時間: 14-2-2009 13:31
好靚牙d相>_
`夜雨::* 發表於 14-2-2009 13:27

heehee~娘子太過獎o_o
多謝你尋晚幫左我咁多就真
u2-3-情人節快樂!
作者: ﹢小×淚ζ    時間: 14-2-2009 14:46
整得好令喔''
作者: 笨雪豬〞    時間: 14-2-2009 15:30
第3張好令-v-"..
你地著果套就係情人節果套變身器-_-?!"
情人節快樂=]"
作者: Janelle`:3    時間: 14-2-2009 16:20
整得好令喔''
﹢小×淚ζ 發表於 14-2-2009 14:46

-.-'懶到你.5粒字
不過都thx\3/
情人節快樂!*

第3張好令-v-"..
你地著果套就係情人節果套變身器-_-?!"
情人節快樂=]"
笨雪豬〞 發表於 14-2-2009 15:30

thx-3-v`
係呀-.-張張圖都係1樣裝`xd
u2`情人節快樂a___a
ps.yy冇人講首歌crycrycry
作者: 小婷∮    時間: 14-2-2009 21:03
鼠鼠>3<情人節快樂
我尋晚一早訓左喔
所以唔知你開左po><今日又出左街
岩岩一on見到你offlinemsg就上左黎嚕
耶 今次又整得咁鬼靚 唔抵得>_<
我覺得第2張最靚
作者: Janelle`:3    時間: 14-2-2009 21:08
鼠鼠>3<情人節快樂
我尋晚一早訓左喔
所以唔知你開左po><今日又出左街
岩岩一on見到你offlinemsg就上左黎嚕
耶 今次又整得咁鬼靚 唔抵得>_<
我覺得第2張最靚 ...
小婷∮ 發表於 14-2-2009 21:03

小婷>3<! 情人節~啜番啖先!! kisskiss
今朝我見到你仲on緊ga-_-諗住開完po先叫你..
我開完`就唔見你on囧!
我引誘緊你開po xd
o_o..唔係太普通咩...?
定第3張太花囧..
作者: 茵`._.    時間: 14-2-2009 21:37
隻歌幾好聽a_a`
d圖最令糸第2張同第3張-v-
作者: Janelle`:3    時間: 14-2-2009 21:56
隻歌幾好聽a_a`
d圖最令糸第2張同第3張-v-
茵`._. 發表於 14-2-2009 21:37

終於有人聽下首歌><
終於覺得自己搵條link搵得咁辛苦冇白費-v-xd
yaya-_-我通常..第1張都係未熱身整-_-so冇咁靚
而最後個d-.-都係垃垃雜雜的啦xd

祝你情人節快樂喇o3o!
作者: 小婷∮    時間: 14-2-2009 22:03
小婷>3<! 情人節~啜番啖先!! kisskiss
今朝我見到你仲on緊ga-_-諗住開完po先叫你..
我開完`就唔見你on囧!
我引誘緊你開po xd
o_o..唔係太普通咩...?
定第3張太花囧..
Janelle`:3 發表於 14-2-2009 21:08

鼠鼠kiss>3<
咦..囧 我以為係尋晚11點幾
你咁樣講一講我先記得個msn係寫住11:xx (o:
引誘我開咩po???@@
點解會普通 誇張d講句
係你整既就唔會普通

作者: Janelle`:3    時間: 14-2-2009 22:33
鼠鼠kiss>3<
咦..囧 我以為係尋晚11點幾
你咁樣講一講我先記得個msn係寫住11:xx (o:
引誘我開咩po???@@
點解會普通 誇張d講句
係你整既就唔會普通
小婷∮ 發表於 14-2-2009 22:03

..
-0-你以為11:xx=pm?
haha~你話唔抵得我咪講下囉xd
heeee`鼠愛unique (特別) -3-!
作者: 小婷∮    時間: 14-2-2009 23:23
..
-0-你以為11:xx=pm?
haha~你話唔抵得我咪講下囉xd
heeee`鼠愛unique (特別) -3-!
Janelle`:3 發表於 14-2-2009 22:33

耶~比鼠鼠感染 我e+都開始發瘟整圖啦>3<
鼠鼠啜我幾啖支持下我幫我加下油先啦>3<~~
你的愛就是我的動力xd

作者: Janelle`:3    時間: 14-2-2009 23:36
耶~比鼠鼠感染 我e+都開始發瘟整圖啦>3<
鼠鼠啜我幾啖支持下我幫我加下油先啦>3<~~
你的愛就是我的動力xd
小婷∮ 發表於 14-2-2009 23:23

呵呵~期待期待
啜啜啜啜-333-;加油!
耶~ 咁直接咖>///<
作者: ﹡烙影°ㄨ    時間: 14-2-2009 23:40
SOR-0-
今日冇陪到你..
又要你自己雙開影相=.=...
作者: Janelle`:3    時間: 14-2-2009 23:47
SOR-0-
今日冇陪到你..
又要你自己雙開影相=.=...
﹡烙影°ㄨ 發表於 14-2-2009 23:40

唔緊要-3-v
not all 都係2開影-.-
尋晚影個d有d想整-.-
但-.-唔想影埋個名><
幾時再同我暢遊天島>__<?
作者: ﹡烙影°ㄨ    時間: 14-2-2009 23:54
唔緊要-3-v
not all 都係2開影-.-
尋晚影個d有d想整-.-
但-.-唔想影埋個名><
幾時再同我暢遊天島>__
Janelle`:3 發表於 14-2-2009 23:47

幾時都得@@哈哈
作者: 小婷∮    時間: 15-2-2009 10:21
呵呵~期待期待
啜啜啜啜-333-;加油!
耶~ 咁直接咖>///
Janelle`:3 發表於 14-2-2009 23:36

>.<整左第2款 擺左係簽名
好似怪怪地 不過遲d先再整過 囧

作者: siu芷    時間: 15-2-2009 11:27
羅蜜歐興朱麗葉=口=
第2~3張幾靚@_@
作者: ‵白羽★希〃    時間: 16-2-2009 23:51
整得好令 =)
我好耐冇整圖~_~
作者: 榤奇    時間: 19-2-2009 17:24
為啥我總是覺得魔神頭/ 魔龍 ((什麼都好..那一類放在頭上的東西吧><
加上聖天會很奇怪

不用那些頭有沒有其他的用- -?

不過, 你們自己喜歡就可以了' ((怕被打

ps. 做banner的那張超讚!!
作者: Janelle`:3    時間: 19-2-2009 19:09
幾時都得@@哈哈
﹡烙影°ㄨ 發表於 14-2-2009 23:54

乜係咩\333/`哼
>.<整左第2款 擺左係簽名
好似怪怪地 不過遲d先再整過 囧
小婷∮ 發表於 15-2-2009 10:21

0_0`ok ah`但我覺得男人個髮色..同張圖唔多襯-3-
ps.我鍾意你比我see個張多d@_@!
羅蜜歐興朱麗葉=口=
第2~3張幾靚@_@
siu芷 發表於 15-2-2009 11:27

yaya`不過-.-+我地唔會sad ending的\__/v
thx-_-v so我都拎黎做簽名
整得好令 =)
我好耐冇整圖~_~
‵白羽★希〃 發表於 16-2-2009 23:51

呵呵`thx希希-3-
@___@得閒咪整下囉
為啥我總是覺得魔神頭/ 魔龍 ((什麼都好..那一類放在頭上的東西吧><
加上聖天會很奇怪
不用那些頭有沒有其他的用- -?
不過, 你們自己喜歡就可以了' ((怕被打
ps. 做banner的那張超讚!! ...
榤奇 發表於 19-2-2009 17:24

係功勳&魔神-_-.是嗎..我覺得ok bor\3/"
-_-唔係.有就有.但冇咁多頂-.-如果唔係冇得著情侶裝 ((扁
ps.簡單得黎又ok吧-_-v`呵
作者: siu芷    時間: 19-2-2009 19:50
我覺得魔裝頭(e.g. 魔神)+聖天幾好-0-..
作者: Janelle`:3    時間: 19-2-2009 21:58
我覺得魔裝頭(e.g. 魔神)+聖天幾好-0-..
siu芷 發表於 19-2-2009 19:50

嗯嗯-[]-; 唔用魔神個d襯聖天都唔知用咩
用兔帽聖天+2os = bird 囧
作者: siu芷    時間: 19-2-2009 22:23
兔帽+聖天
um-口-....啤啤頭+聖天
我通常都係用呢d
作者: Janelle`:3    時間: 21-2-2009 11:59
兔帽+聖天
um-口-....啤啤頭+聖天
我通常都係用呢d
siu芷 發表於 19-2-2009 22:23

唔太鍾意熊仔帽-[]-;
好似太大了-_-..
話時話-.-我真係除左魔神個d帽外.都好少帶其他帽黎襯聖天
-_-1係就用虹龍囉..
作者: siu芷    時間: 22-2-2009 00:34
覺得龍頭唔靚=-=
不過 都係魔裝頭最好XD
作者: 榤奇    時間: 22-2-2009 01:42
有錢一族...

看, 我連那是什麼裝備都不知道- -''
(是記不起才對)

沒玩星夢快要半年啦................

ps.對,兔帽也不錯 = =
作者: bryankwan    時間: 22-2-2009 11:09
sorry媽子-__-'' 開左post n世都未回妳= =v(唔好嬲)
你整完好似已經叫我回了xD''..
得閒sd首歌俾me0.0''..超正的說-v-`
d相整到成幅貼紙相咁-3-`..你開鋪頭都得架喇-v-哈
sup..`繼續努力=]''

by:乖仔影-3-`
作者: Janelle`:3    時間: 22-2-2009 11:27
覺得龍頭唔靚=-=
不過 都係魔裝頭最好XD
siu芷 發表於 22-2-2009 00:34

是嗎-[]-;; 我聖誕節個張係1LV聖天配虹龍`7OLV配紫色個隻囉-_-
個人認為OK-_-v! xdd'
係`ur right-0-v 都係魔裝頭比較好._.`

re.奇
-.-不喔`就係收晒d裝`e+冇晒錢
咁你冇玩咁耐`唔記得正常囧!
ps.嗯嗯-[]-v`

re.衰仔影
\____/ 哼`你知就好o_o+`
不過你唔回我都冇左件事xddd
回完就sd比你-3-+`
係咩-[]-`我影過1次only..仲要係起碼6年前-.-"
so..e+已經冇晒印象貼紙相係點囧!
thx yr sup o3o!
作者: 榤奇    時間: 23-2-2009 19:23
其實, 題外話問一問...

點解女仔打字可以有咁多符號出左黎._.''?
作者: Janelle`:3    時間: 23-2-2009 20:09
回樓上
只係心情同個人性格問題
我都可以唔打 但會比人另一個感覺
作者: oleabc123    時間: 4-3-2009 22:21
幾好牙  加油正多d
作者: 冰雨〥殘°    時間: 8-3-2009 13:07
第四張個個心有少少睇唔慣-__-... 可能係我個人問題.. 但係我硬係覺得個心既然整光左.. 又暗返會好怪
作者: 榤奇    時間: 8-3-2009 20:42
回樓上
只係心情同個人性格問題
我都可以唔打 但會比人另一個感覺
Janelle`:3 發表於 23-2-2009 20:09

回樓上樓上再樓上
是性格還是你的個人風格了- -?
我倒不覺得我的字裡有凶暴的性格XDD

話說, 你的BANNER永遠都是我看過最漂亮的- -''真是超級利害

回到題內,
其實星夢現在的裝備好像沒了以前注重可愛或者愛情了
多了許多戰鬥的東西, 特別是能力方面..那個..無言了

不經不覺,已經有半年沒玩了, 星夢還有什麼值得人留下?
值得我留下的只有, 整圖-V-
作者: Janelle`:3    時間: 9-3-2009 07:56
第四張個個心有少少睇唔慣-__-... 可能係我個人問題.. 但係我硬係覺得個心既然整光左.. 又暗返會好怪
冰雨〥殘° 發表於 8-3-2009 13:07

第4張我加左2張tt ga
原本個心心係1張
d光係第2張
星夢圖係第3張-0-'
回樓上樓上再樓上
是性格還是你的個人風格了- -?
我倒不覺得我的字裡有凶暴的性格XDD
話說, 你的BANNER永遠都是我看過最漂亮的- -''真是超級利害
回到題內,
其實星夢現在的裝備好像沒了以前注重可愛或者愛情了
多了許多戰鬥的東西, 特別是能力方面..那個..無言了
不經不覺,已經有半年沒玩了, 星夢還有什麼值得人留下?
值得我留下的只有, 整圖-V-
榤奇 發表於 8-3-2009 20:42

-,-.可能係我性格掛
-_-你咁算咩意思囧
要整有幾難-.-2張我自己整.1張跟教學加tt

-.-係..d靚裝不外乎紋s蝶翼聖天等up lv既廢裝
沒有任何價值-,-我都冇咩點玩lu
整圖都唔想整星夢-.-
作者: 榤奇    時間: 9-3-2009 21:44
其實我已經完全不想再打機- -

只是有空上論壇談兩句
感覺很愉快~

真好

看來我的文字回復文雅了

ps. 至少不用廣東話XDD作文多了
作者: 冰月~    時間: 10-3-2009 05:35
真係唔高興-.-
作者: 榤奇    時間: 10-3-2009 21:41
咩咁唔高興 - -
無啦啦彈一句?

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://snt2006615ent2006615www.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2