收起左側

~筆直4500list~

1AMD PhenomII X4 940 BE (3.0G/2M L2+6M L3/45nm/125W/AM2+)15251525
2Gigabyte MA770-UD3 Rev.1.0 ( AM2+/AMD770+SB700)730730
32GB OCZ-Gold  5-5-5-18(D2-800)198396
4320GB W.D. 3200AAJS  SATA II+8M375375
5Pioneer 230DW黑色 盒裝  SATA 18x DVD Rom158158
6Corsair PS-VX450W 450W CMPSU-450VXUK510510
7Cooler Master Elite 334 ATX CASE255255
8DDR3-512MB  HD4670-IceQ Turbo (780/2000/D-DVI/HDMI/PCI-E2.0)640640

人工 200
優惠-50
total hk$4739
from 中央田

呢個又點呢???
cpu係amd2+
but 810係amd3
後者支援ddr3
兩者有咩分別呢??
唔該= =''(又有問題<<<問題少年
回復 支持 反對

其實宜家好多am2+既底板都支援am3
只要update bios就OK

後者ddr3..係咪指display
其實display個個ddr3同ram無關係..
所以唔洗擔心..無問題的^^
回復 支持 反對

後者效能上快D既,,
但平平地呢塊夠玩

DVD 18X??

顯卡用4670 = =? 仲要Turbo 無咩用wo.......晒錢既=.=
真係緊 買9600GT都好過佢
或者4830  都係670度
回復 支持 反對

9600gt貴過hd4670..hd4670既對手只係9600gso

hd4830既對手係9800gt..仲貴=0="

Pioneer用料仲好過LG..其實..不過讀碟速度得18X真係一個少少缺點
但係真係超靜!!不過價錢亦都係貴過LG DD
回復 支持 反對

14# ※暗雲之雷※

9800貴到飛起
買9800我不如買藍寶4850?
回復 支持 反對

9800gt galaxy有張大約$780左右

不過我主要想表達既係hd4830既對手係9800gt
同埋比hd4670仲貴
回復 支持 反對

所以..買9800我都係覺得唔抵
4830都平過佢
回復 支持 反對

我無話講叫樓主買9800gt= =

我一直都只係表明hd4830既對手係9800gt咋
回復 支持 反對

GIGABYTE GA-MA 790X-UD4P