打印 上一主題 下一主題
收起左側

[新版情報] 招募版主日本伺服器討論專區 1-2名

關閉 [複製鏈接]
呢個數係成個樂古計..發帖回帖都計...

我都有少少想做架...都叫做每日有上樂古..
但唔多知版主有d咩 ...
y1637892 發表於 12-5-2011 12:52

除左權之外,同其他會員保持良好關係,幫助解決矛盾問題,達成共識。
回復 支持 反對

除左權之外,同其他會員保持良好關係,幫助解決矛盾問題,達成共識。
Tai Wong 發表於 12-5-2011 13:19

哦...原來我以經講哂d權orz

甘有d咩義務?有d咩係版主每日一定要做?我差唔多係日日on的..
良好關係唔難...矛盾就難la...d人成日開post罵戰..
關佢post又開ac再黎過..唔想好似滿天星甘比人追住罵..
回復 支持 反對

我只有一個小願望

下任版主可以經常上線 
回復 支持 反對

哦...原來我以經講哂d權orz

甘有d咩義務?有d咩係版主每日一定要做?我差唔多係日日on的..
良好關係唔難... ...
y1637892 發表於 12-5-2011 13:25

唔需要日日都上黎,2日1次都得,
處理罵戰就要睇你識幾多人,識得愈多愈易解決問題。
開ac搞事,只係小朋友行為,部份人係真實世界又得唔到人認同,
網絡世界又比人打壓,先會搞事引人注意姐,非常人同非常手法處理。
我唸會員都會體諒。
回復 支持 反對

死仔...成日食花生唔掃地><

你咩字唔識打-.-

佢邊位..唔識佢..介紹下丫? ...
y1637892 發表於 12-5-2011 13:07

其實我都係想講話版主處理兩個團體矛盾難免有偏差
期望新版主能中性處理而已,尤其港日之間或不同商團之間的.
回復 支持 反對

始終做平民比做官更好~
回復 支持 反對

其實我都係想講話版主處理兩個團體矛盾難免有偏差
期望新版主能中性處理而已,尤其港日之間或不同商團之間 ...
derek742 發表於 12-5-2011 13:44

derek哥 你幾時做番呀:lol
回復 支持 反對

自從之前因為不知道要報到而被炒後就乾脆不幹了,那時候空閒時間也不多(還記得那時候一個短訊的警告也沒有耶...)
現在考完AL還有些時間
但過幾個月就沒有時間了.
回復 支持 反對

自從之前因為不知道要報到而被炒後就乾脆不幹了,那時候空閒時間也不多(還記得那時候一個短訊的警告也沒有耶 ...
derek742 發表於 12-5-2011 13:49

你果陣做得好好.. 有時間何不申請多次

還要報到這種東西..4E真係的有做到嗎==他好像長期失蹤..
回復 支持 反對

仲諗住強烈建議, then成功爭取derek大大做番版主添-0-

符號人同埋平成我都覺你地幾適合做版主
符號人申請的話我表示支持
平成又有無諗住申請呀?o?

(derek你申請番既話更加支持, 成個日巨版能夠保持中立之人無咩邊幾個..)
回復 支持 反對