打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] [圖鑑] 絕版雷鼓及雞頭

關閉 [複製鏈接]
個雷古依家仲有得拎嫁= ="

只要有果個小.中大雪人....不過要帶聖靈帽
回復 支持 反對

我兩個都有@@"
一個係銃戰..一個係魔銃@@"
回復 支持 反對

回復 #1 [123] 的帖子

我都有尼個古,不過好廢= =
回復 支持 反對

原帖由 HaRo~~ 於 2007-4-10 14:03 發表
上年國慶拎雞HAT上年聖誕拡雷古= =
2個我都有=w=

吱吱雞唔係前年(05年)中秋咩=0=?
我記得係要打隻斐兒魔女,羅左條同魔靈草一樣樣既物體,再番尼城搵唔知邊個=.=
就有隻雞頭+5舊燒肉既~.~"
回復 支持 反對

原帖由 不死之謎 於 2007-4-10 16:12 發表
最好能加插取得方法於#1

我可再加分

冇得加插.....個任好似淨係得一日可以做....
我記得機動靈做完個任好似係 紙袋頭........
雷鼓打雪人..................

原帖由 elaine_0922 於 2007-4-10 19:35 發表

吱吱雞唔係前年(05年)中秋咩=0=?
我記得係要打隻斐兒魔女,羅左條同魔靈草一樣樣既物體,再番尼城搵唔知邊個=.=
就有隻雞頭+5舊燒肉既~.~"

係咪好似小純果個人 斐兒魔女
回復 支持 反對

之前d野你都有 
我之前打左好夕隻雪人先有...
回復 支持 反對

原帖由 咬牙-0- 於 2007-4-10 19:41 發表

冇得加插.....個任好似淨係得一日可以做....
我記得機動靈做完個任好似係 紙袋頭........
雷鼓打雪人..................

係咪好似小純果個人 斐兒魔女

個紙袋好得意架~
係呀~但就唔記得係咪中秋任務,我搵極都搵唔到有關呢個任既資料.."

我搵到喇><
原來係國慶任務黎=.=
(1)首先去尼尼亞皇城娜斯加
    佢話煙火大會出左d事~叫你幫幫手

(2)跟住去皇宮門口(尼城)搵煙火管理員
    佢會叫你幫佢搵魔女頭髮~晶石碎片x3同羽毛x3

(3)然後去魔法之都青青河~同佢講野兩次~
    就可以去到魔法樹林   

(4)黎到魔法樹林~我地搵裴兒魔女打啦^^
    (ps:裴兒魔女唔難打~13lv都可以打死~
          但係要注意既係好多人會同你爭打~)

(5)打死裴兒魔女後會得到"魔女頭髮"~
    (一條就夠解任務^^加上你再打都唔會有多條頭髮出現..=.=)

(6)拎住魔女頭髮x1~晶石碎片x3~羽毛x3~返去尼城搵返煙火管理員~
    可隨機拎到同一種類既煙火6個頭飾一個
    (更新資料:人族.男/女, 米古族可得到吱吱雞頭飾
                  機動靈可得到紙袋頭飾)

(7)最後去搵返娜斯加~得到燒肉5個~任務完成^^

ps:國慶任務每個角色只可以解一次~
資料轉自todayfun

評分

參與人數 1樂點 +2 收起 理由
不死之謎 + 2

查看全部評分

回復 支持 反對

仲有絕版線帶頭呢- -絕版藍天環呢- -點解冇ga- -<
回復 支持 反對

我都有雷古=.=  想当年买左好多雪人打,蚀左家产.....而今废野..........

評分

參與人數 1樂點 0 收起 理由
不死之謎 0 警告 - 切勿短時間內回覆多於五篇主題

查看全部評分

回復 支持 反對

最衰國慶雞頭不能交易
唔係放到起碼都10M掛<-好有紀念價值
回復 支持 反對