查看: 1847|回復: 30
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] `同冰冰_復合<3`

`同冰冰復合[[yoyo_130]]

s0_整左一張.[[yoyo_196]]

其他等佢整[[yoyo_112]]

去圖''
                    ↓
                    ↓
                    ↓
                    ↓
                    ↓
                    ↓
                    ↓
                    ↓
                    ↓
                    ↓
                    ↓
                    ↓
                    ↓
                    ↓

評分

參與人數 1樂點 +3 +3 收起 理由
小夜* + 3 + 3

查看全部評分

回復

1左先講 [[yoyo_144]]

你隻字o的色好怪.___.
-___- 試下用黑字外發光或白字外發光
-3- anyway i love you

今生只愛你!-v- 你話架 唔好唔記得

p.s. 仲有點解你咁鍾意用依隻框
p.s.2. 交哂比我整我會嬲 \3/

回復 支持 反對

`當然[[yoyo_210]]

咁好唔好睇先[[yoyo_209]]

話曬都係跟你+媽[[yoyo_055]]

ps''呢隻令令>w<
ps2'你整令d媽/___\
仲有ps''記住生日果d你整+w+''

回復 支持 反對

re 元-3-
你整o既野我一定話好睇-v- [[yoyo_143]]
你跟我o的咩-____-

p.s. 仲有好多都令令-3- 你都好令令-v- 嘻
p.s.2 -.- 我好忙架嘛
仲有p.s. 生日個o的又我整-3-? 算-.- 見系你-v-
仲有p.s. 幾時陪我度蜜月.__. [[yoyo_163]]
回復 支持 反對

前幾日唔係結完婚 -.-?
做咩而家又要復合 [[m95]]
回復 支持 反對

re 雞尾
邊度系前幾日-___-
好耐架啦-___-
跟住分左手冇耐
依家又一齊-3-
回復 支持 反對

哇;;`
復合丫;!?`
公起w0r`;
整得好好啵`.(題外話;事實呢個系任務黎`)`
我都好耐冇店ph了xd`
記住要整得好過我=]`
回復 支持 反對

`係咪任務丫[[yoyo_178]]

點會整得好過你[[yoyo_170]]
回復 支持 反對

re 妹
咁你就快o的掂返ps啦
-__- 等住生日同你影相相呢

p.s. 怪啦-__- 點解我做左接待o既工作
回復 支持 反對

點解吾會整得好過我-.-?`
我冇店甘耐你覺得我會進步咩.?`
(完事` 閃=D`)

re. 牙哥;
-  聽講我生日冇人陪我影相囉-.-`
-  聽講我生日冇人同我講句生日快樂囉-.-`!
-  好似離左題-o-`
-  牙哥你個babii銀;
-  岩岩開始整圖好過我岩岩開始整圖好好多了`

回復 支持 反對