打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] ‵Rexソ貼圖區;]]*

回復 10# 的帖子

想我囧爆=.=..!?
貼圖區有個教學=3=最多您咪上網溫教學囉
[[m107]]
回復 支持 反對

原帖由 甜﹏甜.屋 於 14-11-2008 22:39 發表
[[m32]] 大頭好可愛-3-`!
其他庥庥地啦!

你係吾係用緊試用板=.=?
你最尾個張咁似我簽名既._.

邊忽似-_-?
好多人都係咁整咖啦
你果張同佢果張個格調完全係兩回事-.-
回復 支持 反對

首先想講句;;你係新手中最左潛質個個+3+! ((真心的
新手黎講`真係整得好唔錯了我覺得`

第1張`好得意-x-! 我都想試好耐-w-`不過成日都唔想cut人!
第2張`隻翼好橫囉我覺得`而且個心心係姐住左隻翼的._.!
仲有心入面d字用點點`有點怪-0-~
第3張`我反而冇咁鍾意`d色太好烈`可以試下擦走隻人上面d色`
仲有個字bh都怪怪地-0-~

-.-~u no提me傷心事0k? 我今次冇溫過書~死晒!! ((悲
ummm.你個個ps係試用版黎-.-~明顯係你冇破解`
點重裝都冇用咖喇`據我所知洗機先裝得番`
1係你試下dl cs 版囉~
你整圖有咁有天份!_! no放棄!!
回復 支持 反對

原帖由 小婷∮ 於 15-11-2008 00:19 發表

邊忽似-_-?
好多人都係咁整咖啦
你果張同佢果張個格調完全係兩回事-.-

哈哈xdd都話唔似嫁啦[[m119]]
原帖由 Janelle`:3 於 15-11-2008 00:28 發表
首先想講句;;你係新手中最左潛質個個+3+! ((真心的

第1張`好得意-x-! 我都想試好耐-w-`不過成日都唔想cut人!
仲有心入 ...

多謝[[m386]]
我第2福圖唔小心cut錯左到翼改唔番[[m30]]
心入面個啲點點cut唔到仲哀[[m52]]
第3張我明您講咩..系咪姐系個人既周圍cut左佢[[m42]]
我會努力改善=]]謝謝[[m467]]
回復 支持 反對

原帖由 叛逆Rex′ 於 15-11-2008 01:03 發表

哈哈xdd都話唔似嫁啦[[m119]]

多謝[[m386]]
我第2福圖唔小心cut錯左到翼改唔番[[m30]]
心入面個啲點點cut唔到仲哀[[m52]]
第3張我明您講咩..系咪姐系個人既周圍cut左佢[[m42]]
我會努力改善=]]謝 ...

唔洗多謝-vv-`整得好梗係要讚下
下-_-..冇得復原咩?..
你個心心係ban定自製先?.其實搵黑bh油左佢咪得.
不過與其咁樣不過樣個心出黎好過.
no-0-..你get錯`係人上面-0-.同埋d色好強烈呢;
好黃咁-_-..試下較下透明度
回復 支持 反對

回復 15# 的帖子

+1
d色囧囧
仲搶眼過d人-.-
回復 支持 反對

[[m40]] 同埋樓梯個到!
回復 支持 反對

原帖由 甜﹏甜.屋 於 15-11-2008 09:15 發表
[[m40]] 同埋樓梯個到!

邊忽似-.-' ..
起碼. 人地有2隻ac. 你得1隻咁影囉[[yoyo_171]]
回復 支持 反對

原帖由 Janelle`:3 於 15-11-2008 00:28 發表
首先想講句;;你係新手中最潛質個個+3+! ((真心的

仲有心入 ...

比我捉到你啦~~[[yoyo_169]] 打錯字打錯字!
你下面果段 .... 抄我台詞囧囧囧!![[yoyo_006]] 可惡!!!!
雖然抄唔足- -but我想問y重裝都唔得-v-? 我試過得wor~
唔洗去洗機咁大陣仗吧~?

正題是..
樓主我想問, 你第一張果個到底點cut= =
我又想整呢[[yoyo_003]]
回復 支持 反對

原帖由 Janelle`:3 於 15-11-2008 01:26 發表

唔洗多謝-vv-`整得好梗係要讚下
下-_-..冇得復原咩?..
你個心心係ban定自製先?.其實搵黑bh油左佢咪得.
不過與其咁樣不過樣個心出黎好過.
no-0-..你get錯`係人上面-0-.同埋d色好強烈呢;
好黃咁-_-..試下較下透 ...

._.thx..下次改吓先x!
原帖由 siu芷 於 15-11-2008 08:23 發表
+1
d色囧囧
仲搶眼過d人-.-

咩+1-0-?
啲色有幾囧v3v
彩色炸喎*.*
原帖由 榤奇 於 15-11-2008 16:41 發表

比我捉到你啦~~[[yoyo_169]] 打錯字打錯字!
你下面果段 .... 抄我台詞囧囧囧!![[yoyo_006]] 可惡!!!!
雖然抄唔足- -but我想問y重裝都唔得-v-? 我試過得wor~
唔洗去洗機咁大陣仗吧~?

正題是..
樓主我想問, 你 ...

我唔知教大頭可唔可以開post喎=3=
可以既話我就開黎教大家啦._.不過好易整-v-y0
回復 支持 反對