打印 上一主題 下一主題
收起左側

我的67LV魔動使,打咩升LV好?

71開始打魔地冇經呢..- -
回復

原帖由 火炎人 於 21-11-2008 14:38 發表

禁我依家打咩升好?
唔叫人帶,最快係唔係買c甲打魔機地?

如果買c甲的話,買399點的好定係買個d一套好?

買c甲打魔機地la 囉然升到7X 已經冇經 不過當你升到80 一樣要用佢黎爆魔機天 so唔會冇用
至於裝ga 可以唔洗咁快買住都得 80lv合地殿仲抵 e+咁快買左到時又要曬錢轉裝~"~
升到7X 之後真係好難升 最好搵到人組 爆黑森最快
回復

首先你有冇c子?有的話就快好多喇  
你可以去打魔機地 有4000經一隻(要引爆)
冇的話都ok 慢d姐
你扣人引爆冰谷的黑仔   
經唔多 不過數目多
你d黑紋幫唔到你升lv嫁 只是pvp用[[bao_36]]
399點就買到c甲 高lv必用!

回復

我建議您買防翼之類啦..防翼ok平..您有錢既咪買獅翼個啲囉
如果唔系您唔夠防無得升(應該系好難升的說)
您買再晶較哂200魔先吧..-v-
您有少少錢既咪買下啲幸裝囉..開圓舞..啲怪都唔會下下打中您

廢話就講完-v-入正題
您買獅翼(現家唔買第時1定要買.如果唔系升唔到lv)
吉魔機地..想升得快咪招人1齊吉/引爆囉
您玩熟左魔機地咪開5經卡升囉(很快的
萬1您無錢買獅翼個啲..本人提意您爆冰龍/火龍/冰花山谷
再唔系就要人帶您升嫁啦=3=
希望有分加啦=]]

最後建議..您解經任升囉
或者吉花花..吉到80..打防s出黎引魔機天比人爆
爆到95~98新區升><講完

回復

我覺得最好依加開5經爆火龍囉- - 如果雙龍既話升得重快
跟住升到75左右(你可以爆火龍用埋張5經先)
唔想晒錢就去吉花 想快d就俾錢人帶爆魔天升到80
之後合防s買c甲做引手引魔天
回復

67LV緊係打魔機地LA,,,到左70LV地就冇乜經,建議你打天^_^
回復

去爆火龍或係叫人帶打魔天
回復

如果你e加 打魔天 好似早左d ..你e加可以去吉住花/爆火龍..如果有星任就做埋佢..去到71lv 就可以收張5經...
回復

冰盜[[bao_50]]
回復