打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] {{__________;.Best Wishes`⊹﹡·· 更新左}}

最後.,,`生日快樂!;
其實日日都要快樂-333-v

ps.今次係第1次咁快整完個POz & 整完d圖*3*v
原來人真係要逼出黎xdddd;
希望小婷你會鍾意喇-3- 不過我諗你都係出左去慶祝咖喇xdd;

評分

參與人數 1樂點 +3 收起 理由
siu芷 + 3

查看全部評分

回復

回復 2# 的帖子

wakaaaaaaaaaaaaaaaaaaa`((奸笑xddddd
趕住開POz`乜都冇打x_x`e+ 搞下佢先~

ys~小婷要1年靚過1年呵~
回復 支持 反對

回復 4# 的帖子

-.-真係唔得閒/____\.
今日仲要凸燈遲到去做完功課先番學..
很抱歉呢/____________\;小婷會原諒我不?
回復 支持 反對

原帖由 小婷∮ 於 25-11-2008 02:24 發表

耶鼠鼠:$你特登抽時間整比我我已經好開心>3<
一返黎沖完涼上黎就見到了>o<{估唔到:$:$}
嘻 d相好靚喔.3.save低佢先>v<
thx鼠鼠+雞尾
1年靚過1年<--我都想>_<

開心咪好囉
surprise嘛耶耶`
嘻 -v-;你生日點都要整番左靚既賀下佢咖嘛xdd
第1張係邊睇珠光邊整的..((趁佢賣廣告個陣整-vv-
不過真係唔多識整草地圖-_-..好難喔
第2張好快手ko-3-v
唔洗thx-v-u生日嘛.不過遲左>_<
1年靚過1年; 實會實現 -3-v
回復 支持 反對

回復 15# 的帖子

不過比人扣分都唔好喇-.-...
成日sd pm黎.好煩的嘛xd
回復 支持 反對

原帖由 小婷∮ 於 25-11-2008 20:33 發表

耶耶:$更新左@o@成張圖好靚呀>v<
鼠鼠果然極度有天份:$
你咁忙都整比我我真係愈黎愈愛你啦>3<
唔多識整草地圖都整得咁靚.3.耶:$
第2張個底又好正啦

xddd`其實尋晚已經整好.不過比呀媽鬧-.-更新唔切
邊係呢 整得多整得耐姐~
因為應承左你嘛-3-`唔想破壞左個承諾
-_-.只係靈機一觸試下整下得唔得.跟住越整越順手咁姐-vv-'
第2張.. 個bh靚姐
回復 支持 反對

原帖由 小婷∮ 於 25-11-2008 20:41 發表

耶鼠鼠你搞到我好冧添 >3<你太謙虛了.3.
靈機一觸得好岩時候xd
個bh靚都要你諗到點用先好至得咖嘛:$

冧D靚女D xDDDD ((迷:咩道理?
謙虛D好`況且.就算我係呢道整圖好叻`出面都大把人叻過我喇`((一山還有一山高.'
SO認叻係冇用的-XX-;
YS XD真係好岩時候囉
小婷....我真係唔夠你講了囧;
回復 支持 反對