查看: 23463|回復: 389
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[技術討論] 我真係忍唔住啦~你地咁樣話牛奶仔(新增圖片)!

點解!?點解?!
點解你地要咁樣對牛奶呢?!
[虫仔講完呢番話,令我覺得你班人真係好冇為囉!]
[果d人貼d野上黎樂古,,多人回就=多人反牛奶?唔好話你地標題作得攪事,.,
回貼既人當中,.商1&商2都有,,或至有同牛奶互不認識的~..
咁講法,,實質有幾多人唔妥佢?口頭話唔妥佢既人都係你地攪出黎,
得閑得就攪一攪,無事又拎黎攪......
根本就係搵埋一班唔關事既人黎攪事,.然後攪大件事..
你地斷章取義,,將小事放大,.其不足之處就被人吹捧..
試過有團員要求睇牛奶d馬面,跟住牛奶就掛左出黎,用意只不過係俾人(團友)望兩眼..
(果陣俾你地影到咪大件事~
&市街夠大把人掛d野出黎哂啦,,佢地兇緊你?或者係兇緊人地?
同人論人品,,話人地品格差到要討伐佢,睇返你地自己d回復la,自己就有品過人?
定係有d人幫d懶係有品既人反牛奶就會對自己身段有所提高?..]

你地班商1,商2,商3 果d唔識牛奶架人...又唔清楚佢品格..
請唔好加以評論啦,光光看完人地發出來的post(數牛奶衰野果d)
就係度跟風...話佢衰,,,話佢咩咩咩
係人都忍唔到啦
唔通你忍到?!
狗屁都不如,垃圾,沒主建,
我覺得你們這班生事的人比我團的團名更衰,更壞呢,
人地牛奶有錢,你地又要唔底得,又要嘈,但錢又唔夠佢多
咁你嘈人做咩??! 係咪多舊魚?!嘈人之前,請哪一些本事出來看
打輸左又嘈,你地呢班咁無聊架人,唔該收收把口啦!

-====================================================-

少數民族大房 就是邊個HIC
攻城姐點解未分勝負就要人生攻擊嗎?
玩一隻GAME 姐有必要連人地父母親也拉起黎講嗎
有必要鬧人母親嗎?難道HIC這樣*才說*有品嗎?
D人口口聲聲話入少數民族 反冇品牛奶
如果你地覺得 一個人玩GAME都要拉埋人地父母親既
咁你地就會覺得HIC有品
但係你地睇睇團入面最高地位既大房 都要係未攻城前問候別人母親
講到尾都係大家比樂古呢個版本影響 原本唔識情既都覺得牛奶仔係衰人
樂古係比巨商玩家反影游戲中既點滴既好平台 而唔係人生攻擊既平台
令到讀者/玩家 比一D牛奶仔既敵人渲染左誤解左
勝敗係兵家常事
希望為牛奶感到不憤既人就算幫唔到牛奶
都可以對牛奶改觀
因為你地既一分一力都會默默支持到牛奶
令唔知情 而反佢既人能改變觀點
本人在此多謝各位 睇本人既回貼
                                                                   棋怪上

圖片:
(LOAD唔到條liNK可以到#33樓睇)
唔該睇真d你地個[少數xx] 大房hi*c
========================================================
最口一句, 我係商2 紫夜風
中意/想就黎搵我找悔氣,罵我.呢篇文絕對是我本人對你地的批評,與本人商團大房~牛奶仔~無關~
回復

勁!!!
1人之力就想贏百人大軍- -
回復 支持 反對

2# tomlaw1031
唔通佢係張飛
回復 支持 反對

隨便上面2位點講! [[bao_50]]
回復 支持 反對

我都唔知咩事...
原來係咁...
回復 支持 反對

你要拎咩本事俾你睇?.?
你邊話邊個打輸就嘈呀^,^
唔知邊個上次半個鍾俾人秒呢@,@?
回復 支持 反對

唔知點解,我ed局外人好似係到睇緊劇[[bao_40]]
回復 支持 反對

咁佢點解要打果d字出黎?
回復 支持 反對

我都唔知咩事,
只係知之前好多人講牛奶仔唔知做咩..
回復 支持 反對

紫夜風講得好  個班咩都唔知既人就唔好跟風話牛奶仔衰
回復 支持 反對