查看: 4362|回復: 57
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[版務公告] Nakuz 五週年全壇聯合活動 《Raycity Online》

關閉 [複製鏈接]
玩家只要介紹一位/多位朋友加入Raycity Online, 並邀請他(們)加入Nakuz
於活動限期前協助他(們)完成指定新手任務,獲得遊戲內的獎勵
將有關截圖帖上Nakuz <RayCity Online>版內指定主題,

活動截止後一星期內
老手玩家請發表不少於50字有關今次活動的個人感想於指定主題內

有關協助新手完成的任務包括:

新手套裝任務                5分
Cool購買及套裝任務        5分
好用套裝任務                20分
不錯套裝任務                50分
購買任何一架傳說車        1000分

(煩請在完成後找該新手截圖,用任何形式交給你帖在有關主題內)

根據協助新手所完成的任務的分數
老手玩家可獲得不同等級的獎勵

- 根據以上規則,協助新手越多分數越高
- 新手起始級數必須為5LV - 10LV (請老手自行截圖)

最高分者:         5000樂點 + 久遊卡128點
第二高分者:         1000樂點 + 久遊卡68點
第三高分者:         500樂點 + 久遊卡38點
參與活動者:        20樂點

最高得分者, 可以要求以<火焰龍套裝>代替5000樂點
最高得分的三位, 可以半價換<樂點換RCO道具>內的任何道具
如同時有多人合乎條件換領同一道具,則以先到先得處理

如有疑問可以在Nakuz查詢 或 在遊戲內向 真白羊 查詢
回復

活動期間 : 由即日至八月四日
回復 支持 反對

嘩!正啊!送久遊
回復 支持 反對

嘩!正啊!送久遊
leungkaheia 發表於 4-7-2010 07:43

可能會改GO卡, 因為個計劃成兩個月前諗
回復 支持 反對

購買任何一架傳說車        1000分
gd-.-
回復 支持 反對

購買任何一架傳說車        1000分
gd-.-
qq118145138 發表於 4-7-2010 09:24

唔係你自己出, 係你幫到個新手出 @@
出到既依1000分抵俾啦
回復 支持 反對

唔係你自己出, 係你幫到個新手出 @@
出到既依1000分抵俾啦
叫是但一個fd open ac 之後比我狂带   128點卡拿硬 XD
回復 支持 反對

叫是但一個fd open ac 之後比我狂带   128點卡拿硬 XD
579081674 發表於 4-7-2010 09:33

我用我細佬ac幫我出
再用我ac幫人出
呢128點我拎硬@3@
回復 支持 反對

記住~帶得越多越易拎多分
回復 支持 反對

我想問我黎參加活動
我係從來未玩過既新手
我可唔可以自己玩而唔帶人?
回復 支持 反對