打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 本人買左著名車隊ESGS成員Exxx的貨品...

關閉 [複製鏈接]
可能識BUG就得
阿然 發表於 9-9-2010 00:46

請勿作出不必要的假設
回復 支持 反對

雙位~ 麻煩結案陳詞
真白羊 發表於 9-9-2010 00:46

對我來說 係經一事長一智
不會再會自以為出名車隊成員
所賣的是正貨....太天真了...

我到現在都係講貴隊(ESGS)的高層
被ESGS隊員 從不正當手法去得到懷疑賊贓 繼而
被疑犯 把懷疑賊贓流出市面!!!引致其他玩家的捐失
時間和金錢.....

就以上事件到現在對那隊車隊管理人員的處事手法
不太認同....對其中一些收害人沒有半點歉意
最好識多d好的朋友令自已可吸收多d更成熟的處事手法
唔係話你係犯左法要坐14年等...用語

到現在我只接收官方人員或警察
經調查所得的結論為最終解決方法

還會保留對被gameone所封的bug狗那些真正的賊贓
的去向追究權利...

些Post如對其他玩家不便 本人深感歉意
回復 支持 反對

你連查收害人都唔識...要我教你嗎?
首先找林火火 佢已聯絡過我啦
四區總隊長做野手法 確是和普通人不一樣 ...
198292 發表於 9-9-2010 00:30

原來你仲加多樣粗心大意 邊個係4區總隊長話?
回復 支持 反對

對我來說 係經一事長一智
不會再會自以為出名車隊成員
所賣的是正貨....太天真了...

我到現在都係講貴隊 ...
198292 發表於 9-9-2010 00:58

我冇野講喎 一開始我就根本唔知你up咩

ESGS前ESGS後 完全唔明關ESGS咩事

E個係你同林火火既問題者 燒埋落車隊度 一開始就唔知係邊個錯呢?

再講 請問一下 我有講過唔道歉嗎?
我唔似你 未完全清楚件事就自以為是咁對件事下定論
點解唔可以等到件事完全明朗化先出黎一次過道歉
定係你覺得道左歉就OK 件事可以由佢?
咁我想請問你  道歉既作用係咩?
如果你覺得我E家向你道歉就有用既 OK  我係度講聲對唔住
不過我希望你清楚明白 件事最大既受害者係邊個
如果你唔識為別人設想 仲要一開始把個矛頭指向全個車隊
我對你既人格 大有保留
回復 支持 反對

你連查收害人都唔識...要我教你嗎?
首先找林火火 佢已聯絡過我啦
四區總隊長做野手法 確是和普通人不一樣 ...
198292 發表於 9-9-2010 00:30

查[收]害人?想請問一下 受害人想解決問題係應該搵我定係我去查呢?
你係香港俾人打  冇通知警方 再怪警方冇主動去查?

佩服你既推理
回復 支持 反對

係e件事 我承認有處理不當既地方 部份語氣亦過份激進 先向樓主道歉
不過希望你明白 係e件事既最大受害者唔係你 回購計劃亦係令雙方都唔洗咁煩
公告有出 至於鷹件既來源我亦清楚 你可以係遊戲中加我好友 [星雪夜車神] 我會詳細向你解釋
如有須要 我可以在次開貼公開道歉

p.s. 近來太多野煩 唔係有意頂撞樓主 不過希望你明白 巴士迷件事剛解決你又整單野黎 件事最大受害者係林火火 最須要負責任係昆人既玩家

註 :道歉聲明唔代表ESGS車隊
回復 支持 反對

可能識BUG就得
阿然 發表於 9-9-2010 00:46

頂你我笑左=.=
;P
回復 支持 反對

係啊原來係大車隊隊長來嫁
我都想知佢點解可做到隊長...
198292 發表於 9-9-2010 00:24

因為果陣ESGS成班大陸人走哂..走剩佢一個香港人..佢咪順理成章做左隊長~_~
回復 支持 反對

暫關留位結案 @@
回復 支持 反對