收起左側

《樂古Nakuzx彩虹冒險》『眾生懷彩の影圖回憶活動』

樂古帳號:oxoxoxo
台彩角色:流心的天空
我的心聲:以前玩台彩一事無成,常常跟朋友玩,但完全沒有練技術,所以不大覺得台彩好玩,現在台彩已經正式倒閉,可是我發覺我的心還留在台彩,在很後悔的時候我看見樂古的彩虹區,又對彩虹產生希望,因為有韓彩的出現(知道得遲不要怪我。)
影圖回憶:這個區幫了我解決韓彩很多很大的問題,而這幾張圖片是我的珍藏,現在分享給大家,算是報酬吧!!xd maxmmaqq-thumb-1132462390383150-2.jpg
希望大家喜歡,剛開樂古帳號沒久!!

評分

參與人數 1樂點 +40 收起 理由
kit06 + 40 活動

查看全部評分

回復 支持 反對

樓上有影圖真好呢

但影圖太了了

看不太清楚
回復 支持 反對

tsehonam 該用戶已被刪除
回復 支持 反對

樂古帳號:40457310
台彩角色:40457310
我的心聲:希望韓彩都可以玩番台彩GE進度
影圖回憶:

評分

查看全部評分

回復 支持 反對

回憶是傷感:

我個名:*喪鏢* 分身:明教左護法

小學6年開始玩..9月中7= =

覺得最好玩的時期是殺手13,因為我唔買金同高角...

最鍾意同人000裝 1p1@@
暫時都未試過輸,haha
最討厭人屈裝~~所以成日同屈裝人講單p 000裝,人地多數都唔肯-,-

回復 支持 反對

樂古帳號:o咀了台彩角色:o咀了(正身) cchh12344321(分身) 我的心聲:台彩汁了就應快忘記... 影圖回憶: 樂古帳號:o咀了
台彩角色:o咀了(正身)
               cchh12344321(分身)
我的心聲:台彩汁了就應快忘記...
影圖回憶:

評分

查看全部評分

回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

我係神.無.月
唔知有無人記得我....
回復 支持 反對

樂古帳號::×啊文﹏〝
台彩角色:×啊文﹍〝我的心聲:好想玩台彩-_-
影圖回憶:洗機無哂-_-

有冇人記得我呢/.\
回復 支持 反對

我個名係太陽B仔...唔知仲有冇人認得我呢-.-...
   我記得果陣仲係小4..  同班fd  硬膠膠一陣玩,..  玩到小6先真正甘玩...  識左好多朋友-,-...好唔捨你地...hope
台彩可以開番  大家  一齊玩啦!!
回復 支持 反對