打印 上一主題 下一主題
收起左側

[技術討論] 朝女180,10商才應不應該幫朋友賣?

我唔知佢咩水  佢大房邊位?   係邊方面既人?
等我親自了解下唔幫人賣野同俾人罵有咩關係?
人如其名  無聊 ...
胡子麥兜 發表於 1-5-2010 13:02

魔剎大房係乜水我唔知-___-  我依方面知識都好貧乏
回復 支持 反對

樓主出於好心幫助朋友...結果仲要俾人中傷... 呢d朋友唔不都罷
支持樓主
回復 支持 反對

我唔知佢咩水  佢大房邊位?   係邊方面既人?
等我親自了解下唔幫人賣野同俾人罵有咩關係?
人如其名  無聊 ...
胡子麥兜 發表於 1-5-2010 05:02

胡子子 你咁惡咁串 小心比人通緝haha
回復 支持 反對

20lv 1點商才   10點商才30%   比普通人賣多30%的錢
天藍` 發表於 1-5-2010 09:19

咁咪好好賺@@?
回復 支持 反對

飄過...如果係真係朋友既...你幫下佢..佢幫下人~~大家有利益~而你又有時間既~幫下計咁多做咩~
如果你冇時間...如佢講...應該唔會咁掛~
我唔係幫邊個講野~只係覺得朋友之間...因為少少事搞到咁...雙方都冇咩好處~呵呵~飄返走
回復 支持 反對

飄過...如果係真係朋友既...你幫下佢..佢幫下人~~大家有利益~而你又有時間既~幫下計咁多做咩~
如果你冇時間 ...
尐豪 發表於 1-5-2010 07:10

佢有幫朋友 但係佢唔幫朋友個朋友 咁解姐
回復 支持 反對

睇最後果句-.- 佢叫6C傳話的 唔算出賣
天藍` 發表於 1-5-2010 10:53

6c03真係慘 傳話都比人話出賣~_~
回復 支持 反對

其實我睇晒= =我都唔明有咩好嬲.................
回復 支持 反對

其實我睇晒= =我都唔明有咩好嬲.................
神§龍 發表於 1-5-2010 17:10

睇黎依位人兄都好大方-.- 咁不如咁
  你上隆山 帶人升多幾十次lv
    個個好似奉旨帶佢升咁 感受下俾人使到盡-.-
    帶完一個話帶埋佢個fd
   死左主再zyx你-.-
回復 支持 反對

如果你冇時間 ...
尐豪 發表於 1-5-2010 15:10

唔好意思-.- 修正你果句   我冇利益-.-我一分一豪都冇收過
      再講 我沒咁多時間幫d閒人  巨商咁多二打六我個個都要理?
      我都唔想搞到咁  佢鐘意搞大件事   無理取鬧  踩到我頭上話我係狗

睇野唔好睇一半唔該   唔識中文出聲

仲有 我不是聖人  不要想得我太偉大
  就連你地自己 都做不到的事
   不要 要求別人做
    我連幫朋友 都俾人鬧係狗   
     我幫埋d 三唔識七   
     咁我下次俾人叫做咩?
回復 支持 反對