樂古Nakuz

標題: 兩日餘戰........點名區 [打印本頁]

作者: EC膠    時間: 8-12-2012 23:58
標題: 兩日餘戰........點名區
AC名: EC_女乃米粉
希望可以係game度見到大家
作者: kennylam25    時間: 9-12-2012 22:29
BeGinNer星

成日見到你
但係冇機會一齊玩- -
作者: EC膠    時間: 9-12-2012 22:51
但係好似冇見過你............

話說今日多左好多香港人,不特止仲多左好多小學雞
作者: kennylam25    時間: 9-12-2012 23:02
但係好似冇見過你............

話說今日多左好多香港人,不特止仲多左好多小學雞 ...
EC膠 發表於 9-12-2012 22:51

係多左好多講香港粗口嘅小學雞- -
作者: EC膠    時間: 9-12-2012 23:06
係多左好多講香港粗口嘅小學雞- -
kennylam25 發表於 9-12-2012 23:02

鬼咩,尸口巾係台灣係常字
堆粗口唔係飛去你度已經好好彩

*咁快紫手既
作者: kennylam25    時間: 9-12-2012 23:17
鬼咩,尸口巾係台灣係常字
堆粗口唔係飛去你度已經好好彩

*咁快紫手既 ...
EC膠 發表於 9-12-2012 23:06

每日玩5粒鐘左右
黑橘仲開雙倍經驗 差唔多啦

聽日目標封測完之前黑色奶樽
作者: EC膠    時間: 9-12-2012 23:38
每日玩5粒鐘左右
黑橘仲開雙倍經驗 差唔多啦

聽日目標封測完之前黑色奶樽 ...
kennylam25 發表於 9-12-2012 23:17

不過都刪檔喇
希望快D開服一齊玩喇
作者: 勝東大傻    時間: 8-1-2013 15:03
勝東大傻
認住我~遊戲見
作者: 捕風    時間: 8-1-2013 18:01
捕風捉影
新手試玩..多多指教^^
作者: 滿天星    時間: 11-1-2013 12:50
我都有玩 我叫雷仔
作者: 84590743    時間: 18-4-2013 19:24
參加「樂古」論壇送!送《臥龍吟 公測虛寶‏【附上 nakuz:crackersu】」,拿金幣。
參加「樂古」論壇送!送《臥龍吟 公測虛寶‏【附上 nakuz:crackersu】」,拿金幣。
作者: hungee    時間: 30-4-2013 18:31
こんにちは

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://in.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2